Om os

Viborg Trafikskole

Viborg Trafikskole er ejet og drevet af ægteparret Erik og Jena, som har drevet køreskole i over 18 år og hjulpet tusindvis af elever med at få kørekort i Viborg de sidste mange år. 

De er selv bosiddende i Viborg og tilbyder kørekortsundervisning til kategori B (almindelig personbil) til alle elever i Viborg og omkringliggende byer.

Jena står for alt det praktiske med køreskolen og styrer administrationen og det vil som udgangspunkt være hende, som besvarer mails og telefonopkald. Det er også Jena, som står for booking af teori- og køreprøver.

Erik vil være din kørelærer – både til teori og den praktiske kørsel på vej, hvor hans store erfaring, venlige væremåde og tålmodighed – kombineret med en udpræget service-gen – vil guide dig trygt og sikkert gennem kørekortsforløbet. 

  • Medlem af Danske Kørelærers Landsforbund
  • Teori som klasseundervisning
  • Mulighed for fast pris på kørekort
  • Fleksible køretider
18+ års erfaring
Hyggeligt til teori og køretimer

Hvordan fungerer et forløb

Et kørekortsforløb er afhængigt af elevens evner men varer oftest 3 måneder + eventuel ventetid på teori- og køreprøver. 

Man skal være 16 år og 9 måneder når man første gang er på manøvrebane (hvilket er ca. 2 uger inde i forløbet efter holdstarter). 

 

Step 1
Vælg din holdstart og hvilken pakke du ønsker og tilmeld dig
Step 2
Bestil tid til lægeerklæring og tilmeld dig førstehjælpskursus
Step 3
Mød op til teori foregår over 8 aftener kl. 18:30
Step 04
Bliv en dygtig bilist Bestå køreprøven

Hvorfor vælge os:

  • Teori i professionelt lokale (du skal ikke i et privat hjem)
  • Køretimer i skolevogn med/uden automatgear
  • Små hold, så der er tid og plads til at alle er med
  • Kørelærer med stor succes-rate i beståede prøver

Endnu flere grunde:

Køretider udenfor skoletid

Vi kører alle ugens dage, også i weekender og om aftenen. På den måde er der mulighed for at vælge tider, så det mindst muligt går ud over undervisningen

Ubegrænset teoriundervisning

Vi har teori over 8 aftener, men har man brug for ekstra undervisning er man altid velkommen til at følge et hold. Vi træner en ny teoriprøve hver gang

Et trygt læringsmiljø

Hos os er alle velkomne! Vi hygger til teoriundervisningen med lidt sødt og køretimerne bliver hverken brugt på privat mobilsnak eller ærindekørsel

Køreprøven

Køreprøven består af både en teoriprøve, hvor man max. må have 5 fejl og af en praktisk prøve. Du skal til køreprøve i den samme bil, som du haft køretimer i og prøven foregår som udgangspunkt i Viborg